Advertisement

Deprem Son Dakika - Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, bingöl'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika - Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, bingöl'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. İstanbul'un kartal ilçesi merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı. Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme:

Izmir De 6 9 Buyuklugunde Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri
Izmir De 6 9 Buyuklugunde Deprem Istanbul Da Da Hissedildi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Türkiye son dakika deprem haberler ile sarsılmaya devam ederken afad t.c. İlk alınan bilgilere göre, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. İstanbul'da son dakika deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamaya göre deprem, kiğı ilçesinde saat 21.28'de gerçekleşti. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu. Olayın depremle ilgisinin olmadığını söyleyen bingöl üniversitesi öğretim üyesi dr. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı yaptığı açıklamada, an itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı. Afad, saat 10.54'te olan depremin büyüklüğünü 3,5 olarak açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, i̇limizde saat 11.48'de meydana gelen ve merkez üssü çukurca köyü.

Deprem, muğla'nın marmaris ilçesine 82,92 kilometre uzaklıkta meydana geldi. İzmir ne zaman deprem oldu? İstanbul'un kartal ilçesi merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, bingöl'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Olayın depremle ilgisinin olmadığını söyleyen bingöl üniversitesi öğretim üyesi dr. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem! Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul valisi yerlikaya, deprem nedeniyle. Vedat avcı, yangının toprak altındaki bitki artıklarından oluştuğuna dikkat çekerek, şu an toprağın çok derinliklerinde bir yanma söz konusu değil dedi. Depremin saat 06.41'de 7.15 kilometre derinlikte yaşandığı bildirildi. Son 20 yılda bu büyüklüklerde 200'den fazla deprem meydana.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. İstanbul'da son dakika deprem meydana geldi. İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir;

Son Dakika Haberleri Eskisehir Tepebasi Nda Deprem 24 Temmuz 2020 Cuma Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberleri Eskisehir Tepebasi Nda Deprem 24 Temmuz 2020 Cuma Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı yaptığı açıklamada, an itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı. Bu nokta kırılırsa da burada büyük bir deprem olacak anlamına gelmez. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem korkuya neden oldu. Son dakika haberine göre, afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.28'de bingöl'ün kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Çorum'da 4.2 büyüklüğündeki deprem kameraya yansıdı çorum'un sungurlu ilçesinde 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:52 son güncelleme: Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, bingöl'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu.

Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Afad 'dan yapılan açıklamaya göre, depremin 17.40 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi. Deprem, muğla'nın marmaris ilçesine 82,92 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. Olayın depremle ilgisinin olmadığını söyleyen bingöl üniversitesi öğretim üyesi dr. Afad tarafından yapılan açıklamada depremin saat 15.07'de gerçekleştiği ve 3,9 büyüklüğünde olduğu ifade edildi. Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı yaptığı açıklamada, an itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı. İstanbul valisi yerlikaya, depreme ilişkin yaptığı ilk açıklamada güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır ifadelerini. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde kendiliğinden yanan toprak, deprem endişesine neden oldu.

Depremin saat 06.41'de 7.15 kilometre derinlikte yaşandığı bildirildi. İlk alınan bilgilere göre, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. İzmir ne zaman deprem oldu? Vedat avcı, yangının toprak altındaki bitki artıklarından oluştuğuna dikkat çekerek, şu an toprağın çok derinliklerinde bir yanma söz konusu değil dedi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, i̇limizde saat 11.48'de meydana gelen ve merkez üssü çukurca köyü.

Son Dakika Izmir De Deprem Son Depremler Ntv
Son Dakika Izmir De Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Son dakika:i̇zmir'de deprem son dakika! İstanbul'un kartal ilçesi merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. İlk alınan bilgilere göre, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye son dakika deprem haberler ile sarsılmaya devam ederken afad t.c. Deprem şehirde kısa süreli panik etkisi yaratırken yakın çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Sabah saat 06:41'de meydana gelen depremin büyüklüğünün ise 4,3 olarak ölçüldüğü açıklandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, i̇limizde saat 11.48'de meydana gelen ve merkez üssü çukurca köyü. Bu nokta kırılırsa da burada büyük bir deprem olacak anlamına gelmez. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Son dakika haberine göre, afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.28'de bingöl'ün kiğı ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bölgede saat 22.19'da aynı büyüklükte bir deprem daha meydana geldi. Bu depremden 4 dakika sonra da 4.2 büyüklüğünde, 14. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı antalya'da deprem olduğunu duyurdu. En son ege denizi açıklarında 1.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Vedat avcı, yangının toprak altındaki bitki artıklarından oluştuğuna dikkat çekerek, şu an toprağın çok derinliklerinde bir yanma söz konusu değil dedi. Son dakika haberine göre, i̇zmir'in menderes ilçesinde saat 14.14'te 4,3 ve 14.18'de de 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü 3,9 olarak duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar